Jak co…

Smažené řízky, zvláště z krkovice miluji. Manželka naopak (ta má ráda z kotlety), takže si nepochutnala, protože vyšprtávala všechny ty domělé žilky a tuk, ale i s kousky masa a házela mi to na talíř.
Za promo akci LIDLU, retro česko bych nejraději někoho pověsil za kule do průvanu. Splašení manažeři se zase vydováděli. Luncheon meat byl blivajs, že jsem horší nejedl. Udělali to asi schválně, aby se mohlo říkat, jak nás komunisti krmili svinstvem. Jenže tentoklrát to byl asi Agrofert. Nepomohlo ani jeho usmažení jako řízek.
Tak jsme se nakonec poprali o „svítek“ s chilli.
3 komentáře
Intuice
Já nejraději kuřecí, ale jiné mám taky ráda, řízek je řízek. 🙂
Hanka
U nás přítel dělá občas řízek naruby, z krkovičky. Má to rád, já to sním, ale raději mám tradiční řízek z kotlety. Poslední dobou míváme dva druhy – z krkovičky a pro mne z kuřecích prsou. Pokud jedeme na výlet, řízek to jistí – s chlebem.
dedatiktak, Mirek
Řízky mám rád v každé podobě, ale v poslední době nejraději kuřecí.