Nezařazené

Hokus – pokus

Vánoční předpremiéra.

Suroviny:
  • 1 ks horní krůtí stehno
  • 1 ks špekáček
  • vaječina ze 2 vajec
  • mražený hrášek
  • proužky žluté papriky
  • mletá paprika sladká a pálivá
  • sůl, pepř
Postup:
Horní krůtí stehno vykostíme a postupným nařezáváním rozprostřeme na plát a naklepeme. Maso posolíme, opepříme a potřeme mletými paprikami. Pokryjeme vaječinou a poklademe čtvrtkami špekáčku, proužky žluté papriky a posypeme hráškem. Srolujeme, utáhneme a zatočíme do „šlajeru“ (bránice).
Pečeme v remosce cca 1 hodinu.
 

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.