Co budeme jíst?
Co budeme jíst, nebo také, co budeme vařit? Abychom mohli jíst, musíme nejdříve uvařit. Není to ale jedinou a nutnou podmínkou. Určitá část výživových poradců zastává názor, že není nutno jíst teplou stravu, tak, jak říkají ti ostatní, kteří tvrdí: aspoň jedno teplé jídlo denně! Koneckonců tělesná teplota je jen cca 37 °C a při dokonalém a důkladném kousání, žvýkání a rozmělňování stravy v ústech se jídlo ohřeje a do žaludku nejde studené (zmrzlinu také neohříváme). A co potom zastánci tzv. syrové stravy.
Takže si vaření můžeme odmyslet a zbývají nám další poživatiny, které se dají jíst „jen tak“ . Je jich až nekonečné množství. Pár tipů najdete v následující galerii:
p.s.: je ta galerie zase nějaká podělaná, nevím si s tím rady