Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
4 komentáře
Sugr
To není jídlení lístek, to je žranice! 🙂
MirekC
Jsou to jídla z lidové vývařovny, která nám dovážejí až do domu. Máme jeden oběd s manželkou napůl takže ta fotka je vždy moje polovina. Brambor je většinou dost, s masem je to už horší, je tam třeba viděl polovina řízku. Polévky jsou dobrá, ale jejich množství jak kdy. Celkově, ale ta jídla nic moc (jako ze školní jídelny), ale co by člověk chtěl za 70 kaček.
MarijaKes
Samá lahůdka. Díky za inspiraci.nejhorší je vymyslet, co se bude vařit. Tady to máme i s ukázkou. 🙂
MirekC
Odpovědět manželce na věčné dotazy: „Co mám zase vařit?“ byl jedním z důvodů připomenou sklerotikům a nespoléhat jen na chutě.