Strouhaný smažený sýr

Je to neskutečně dobré, rychlé, snadné a hlavně nevyteče!!!

Je to patent mojí maminky (která už nežije), přitom jsem nikdy neviděl, že by to dělala. Ale měla to v takovém starém sešitě (v salátovém vydání), kde si rukou psala různé recepty.

Když jsem to zveřejnil v nějakém časopise, tak mi to pochválil i Petr Novotný. Mám ho zveřejněný na Toprecepty.cz.

6 odpovědí na “Strouhaný smažený sýr”

  1. Jó, tak to musí být super. přečetla jsem si nejen recept, ale i pochvalu pana Novotného. Musím vyzkoušet, i když strouhaný sýr s vajíčkem už používám a to tak, že směs navrším na chleba a dám osmažit nejprve chlebem dolů a pak otočím. Takovou vynikající topinku už není potřeba ničím zdobit, ale já ještě přidám salám a rajče s cibulkou a to je ňami ňami. 🙂 A opravdu to na té topince drží, neteče a dobře sundavá z pánvičky. 🙂

    1. My už jiný smažák neděláme. Vždycky jsme se divili, jak to dělají v těch hospodách, že jim nevyteče, protože nám vždycky. Také děláme toustové chleby tak, že je vykoupeme v rozšlehaném vajíčku s nastrouhaným sýrem a dáme osmažit na pánvičku z obou stran.

  2. Takto robila vyprážaný syr pred mnohými rokmi moja mamina, do cestíčka ale ešte pridala nadrobno pokrájanú šunku.

    1. Mám ten recept také od mamky. Kde ona ho vzala nevím, ale odebírala a četla hodně časopis Vlasta.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *