Špagety „pikok“ – konvenience

Suroviny

  • 400 g špaget tří barev
  • 300 g sedláckého/chalupářského vepřového masa Pikok
  • 480 g cikánské omáčky
  • 200 g uzeného sýra/parmezánu

Postup přípravy receptu

  1. V hrnci popustíme a prohřejeme hotové vepřové maso (ve skle), přidáme k němu cikánskou omáčku OTMA nebo HAMÉ, prohřejeme.
  2. Přidáme uvařené špagety, nastrouhaný parmezán a vše lehce promísíme.
  3. Servírujeme na nahřáté talíře.

Poznámka

Pokud použijeme nastrouhaný uzený eidam, tak ho servírujeme na špagety až na talíři.

Pikok je privátní značka společnosti LIDL.

2 thoughts on “Špagety „pikok“ – konvenience”

    1. Je fakt, že konzervy, nejsou to pravé ořechové protože obsahují hodně soli a bůhví, co do nich dávají. Ale to je rychlovka pro začátečníky nebo studenty na koleji.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *