Suroviny
- 400 g špaget tří barev
- 300 g sedláckého/chalupářského vepřového masa Pikok
- 480 g cikánské omáčky
- 200 g uzeného sýra/parmezánu
Postup přípravy receptu
- V hrnci popustíme a prohřejeme hotové vepřové maso (ve skle), přidáme k němu cikánskou omáčku OTMA nebo HAMÉ, prohřejeme.
- Přidáme uvařené špagety, nastrouhaný parmezán a vše lehce promísíme.
- Servírujeme na nahřáté talíře.
Poznámka
Pokud použijeme nastrouhaný uzený eidam, tak ho servírujeme na špagety až na talíři.
Pikok je privátní značka společnosti LIDL.
Konzervy nekupuji, moc jim nevěřím, ale tato kombinace se mi líbí. Dík za tip.
Je fakt, že konzervy, nejsou to pravé ořechové protože obsahují hodně soli a bůhví, co do nich dávají. Ale to je rychlovka pro začátečníky nebo studenty na koleji.