Slovácký salát podle Martiny Hájkové

Suroviny:

500 g kabanosu
2 cibule
4 sterilované okurky
100 ml Majolky®

MARINÁDA:
1 lžíce plnotučné hořčice
2 lžíce oleje
2 lžíce octa
2 lžíce kečupu
1 lžíce worcestrové omáčky
2 lžičky cukru
sůl a pepř podle potřeby

Postup přípravy receptu

Kabanos nakrájíme na kolečka nebo na půlměsíce, cibuli nakrájíme podle kabanosu a okurky na kolečka.Já osobně mám ráda hodně cibule a hodně okurek.
V míse namícháme marinádu, do ní přimícháme Majolku® a pak do toho vmícháme všechny nakrájené ingredience.
necháme uležet do druhého dne a podáváme s pečivem.

Poznámka

Kdo má rád pikantní jídlo tak může do toho všeho ještě přidat pokrájenou Moravanku, je to moc dobré.

***

***

ODKAZ

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *