Rošťáci

Suroviny

  • 1 panenská pečeně (cca 8 medajlónků)
  • 2 celá vejce
  • 4 lžíce hořčice
  • 4 lžíce solamyl
  • 2 lžičky curry koření
  • pepř
  • sůl
  • worchesterová omáčka (nešetřit)
  • 2 ks česneku
  • olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Panenku nakrájíme ze šikma na tlustší plátky a naklepeme pěstí.
  2. Připravíme marinádu z ostatních surovin.
  3. „Řízečky“ namočíme do připravené směsi a ponoříme. Necháme uležet v lednici nejlépe do dalšího dne.
  4. Smažíme i s nalepenou marinádou zprudka na rozpáleném oleji.

Poznámka

Děláme to tak už mnoho let, ale teprve teď mám k dispozici fotku.http://clupmi.blog.cz/0902/rostaci

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *