Perkelt z polského salámu

Suroviny

  • 250 g polského salámu
  • 1 větší cibule
  • 1 větší masité rajče
  • 1 červená paprika
  • 1 bílá paprika
  • oříšek sádla
  • 2 lžičky mleté papriky
  • 250 ml hovězí vývar
  • sůl
  • pepř
  • Tabasco

Postup přípravy receptu

  1. Salám oloupeme a nakrájíme na kostičky, cibuli oloupeme a nakrájíme najemno, rajče oloupeme a nakrájíme na kostičky, papriky umyjeme, odjadřincujeme a nakrájíme na poloproužky.
  2. Na sádle orestujeme cibuli do zlatova, přidáme sladkou mletou papriku, zamícháme a hned přilijeme vývar. Přidáme salám, rajčata a papriky. Vaříme cca 20 minut.
  3. Dosolíme, opepříme a nakonec zakápneme Tabascem.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *