Ostré jako břitva

UPOZORNĚNÍ!

VAROVÁNÍ!

POZOR!


Neodolal jsem, moje mlsné chuťové buňky se vzepřely a poručily si, abych opět udělal něco, co jim dělá náramně dobře.

Jsou to zapečené špekáčky na černém pivě. Recept si můžete přečíst pod názvem ZAPEČENÝ GOTTHAJ, když kliknete na jeho odkaz.

Jsou tam i fotky a technologický postup.

Tentokrát jsem koupil tyto chilli papričky.

chilli

čili

Z vyobrazené krabičky jsem použil jednu dlouhou červenou a jednu kulatou žlutou.

A proč to varování?

Protože, když jsem odstraňoval jadřince a vymýval tu červenou pod tekoucí studenou vodou, tak mě zarazilo, že mě štípaly oči a posléze i rty, aniž jsem se čehokoliv čímkoliv dotkl. Takže přenos vzduchem!

To bylo dopoledne.

V podvečer jsem jel autem a nepředloženě jsem si promnul pravé oko. No to jsem nezažil a možná ani vy ne. Musel jsem jet se zavřeným jedním okem. Manželka na mě ze zadního sedadla vyděšeně koukala a ptala se jestli vidím a jestli nechci aby řídíla. Odvětil jsem, že mám ještě zbylé tři oči. Levé oko a brýle.

Musel jsem tak jet přes celé sedlo, protože, když jsem to oko otevřel, tak to byla hrůza. A to jsem si předtím ruce několikrát myl a mýdlem!

Tak, tak.

A je z takového jídla dvojí potěšení. Poprvé, když ho jíte a podruhé, když …. – však víte kdy?

A na závěr.

Tentokrát musím udělat nepokrytou reklamu a pochválit Kaufland.

2 komentáře u „Ostré jako břitva“

  1. To musely být opravdu kvalitní čilli papričky. Já bych použila možná polovinu jedné, ne-li méně, u dvou už to je opravdu odvaz!
    Doufám, že bez ohledu na následky jídlo aspoň chutnalo.

    1. Kupodivu, kdykoliv jsem je použil (ne všechny, tak max. dvě), tak se to dalo jíst. Tak příjemně pálivé.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *