Zcela výjimečně dojde k tomu, že bychom pekli takové množství výrobků, aby to vyšlo zrovna na 100 kg mouky u pečiva a na 100 kg těsta u chleba. Takže musíme přistoupit k přepočtu podle norem.
Tady je ukázka několika praktických příkladů.
4 odpovědi na “Normování”
Dobrý den, mohla bych poprosit o postup normování ? Děkuji
Dobry den mohl by jste mi poslat formulař výdejky třeba na recept Hovězi pečene na Hovězi maso 1000g čiste vahy na 10 porci sul 20g olej 70 g slanina 20g cibule 50g mouka hladka50g a stoho vypočítat na 450 porci děkuji a poslat meilem Bakalova
Dobrý den, mohla bych poprosit o postup normování ? Děkuji
Omlouvám se jsem v nemocnici.
Dobry den mohl by jste mi poslat formulař výdejky třeba na recept Hovězi pečene na Hovězi maso 1000g čiste vahy na 10 porci sul 20g olej 70 g slanina 20g cibule 50g mouka hladka50g a stoho vypočítat na 450 porci děkuji a poslat meilem Bakalova
Bohužel, obor kuchař-číšník jsem neučil.