Kuřecí prsní řízky bez kůže na žampionech s bambusovými výhonky

Suroviny:

350 g drůbežího masa
4 větší žampiony
1/2 skleničky sterilovaných bambusových výhonků
1 polévková lžíce Rama Linie
3 polévkové lžíce zakysané smetany
grilovací koření
pár kapek Chilli omáčky
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

Ze žampionů vylomíme nožičky (použijeme jindy a jinak) a hlavičky opláchneme a nakrájíme na plátky. Nejlépe, když použijeme dvě pánve. Na každou dáme polovinu tuku. Na jedné pánvi podusíme procezené bambusové výhonky a žampiony. Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, prosolíme a prosypeme grilovacím kořením. Zprudka zarestujeme na druhé pánvi a zakápneme chilli omáčkou. Obsah první pánve pak přendáme k masu, prohřejeme a přidáme zakysanou smetanu. Dochutíme solí a pepřem.

Poznámka

My máme nejraději s rýží, ale stejně tak dobře se hodí i brambory nebo dokonce i špagety.
***
***

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *