Jak co…

Smažené vepřové řízky z krkovice, smažený luncheon meat a svítek

Smažené řízky, zvláště z krkovice miluji. Manželka naopak (ta má ráda z kotlety), takže si nepochutnala, protože vyšprtávala všechny ty domělé žilky a tuk, ale i s kousky masa a házela mi to na talíř. 
Za promo akci LIDLU, retro česko bych nejraději někoho pověsil za kule do průvanu. Splašení manažeři se zase vydováděli. Luncheon meat byl blivajs, že jsem horší nejedl. Udělali to asi schválně, aby se mohlo říkat, jak nás komunisti krmili svinstvem. Jenže tentoklrát to byl asi Agrofert. Nepomohlo ani jeho usmažení jako řízek. 
Tak jsme se nakonec poprali o „svítek“ s chilli. 

2 odpovědi na “Jak co…”

  1. U nás přítel dělá občas řízek naruby, z krkovičky. Má to rád, já to sním, ale raději mám tradiční řízek z kotlety. Poslední dobou míváme dva druhy – z krkovičky a pro mne z kuřecích prsou. Pokud jedeme na výlet, řízek to jistí – s chlebem.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *