Hezké barevně

Ale vynikající i chuťově.

Vepřové plecko dušené na hořčici, paprika, scherry rajčátka a těstoviny.
Dušená roštěná a široké nudle byly odjakživa moje nejoblíbenější jídlo.
Hovězí maso si dnes většina z nás nemůže dovolit, vzhledem k jeho ceně.
Takže přichází na řadu vepřové.
Dušení masa je všeobecně známá a uznávaná metoda – technologický postup. Ozvláštnit ji lze např. jako v tomto případě hořčicí. Když je maso hotové tak na jiné pánvi krátce orestujeme papriku a rajčátka a pak je přidáme na maso až při servírování. Jako příloha v tomto případě spirálky.
***
 
***
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.