Gemüsesalat mit Thunfisch

Suroviny

  • 1 salátová okurka
  • 6 cherry rajčátka
  • 1 paprika
  • 1 cibule
  • 2 vejce
  • ledový salát
  • 2 konzervy tuňáka
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme vejce na tvrdo. Zeleninu nakrájíme a rozložíme na talíř na ledový salát.
  2. Vyklopíme doprostřed konzervy tuňáka.
  3. Kolem dokola poklademe osminky vajec. Posolíme, opepříme a pokapeme olivovým olejem.

Poznámka

Pro ty, co neumí německy je to Míchaný zeleninový salát s tuňákem (i když je to v celé Evropě nototicky známý pojem). Jako příloha je dobrý restovaný toustový chléb.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *