Etikety

Svého času jsem na svůj blog www.clupmi.blog.cz dával etikety, které jsem sbíral, vystřihoval, skenoval a řešil jsem hlavně obsah sacharidů a pak jsem přepočítával cenu na cenu za kg. Bylo to mnohdy překvapivé zjištění a byly blogerky, které to kvitovaly s povděkem. Pak mě to ale přestalo bavit, nicméně etikety skenuju pořád a ukládám do galerie. Vybírám zejména ty výrobky, které mě nějak zaujmou, nebo jsou zvláštní a hlavně mě zajímá jejich chut.

Pokusím se tady přidat pár obrázků, později zkusím i galerii.

Zajímavé je, že tento sýr se vyrábí v České republice. Pak ho ten pán vyexpeduje do Itálie a tam ho zabalí a označí jako parmezán a pošlou zpět do česka.

***

Výborné rybičky, ale zatím jsem je viděl jen v BILLE

***

Kmín se k sýrům výborně hodí

***

Rondelé jsou vynikající sýry, ale tenhle je tak akorát na capa?

***

Knãckebrot je dobrý trvanlivý „chléb“, ale pořád se také jíst nedá

***

Laktos je dobrá tradiční česká značka a pažitka tam sedí

***

Co je to Edam fakt nevím, znám jen Eidam

***

Tento sýr mi moc nechutná, ale Italský myšák si ho pochvaluje

***

Mascarpone a tiramisu patří k sobě?

***

Nudle tůdle?

***

Z českého mléka a Olma Olomouc?

***

Výborný jogurt z českého mléka z Olmy Olomouc

***

Tabasco nesmí chybět v ledničce, měl jsem docela problém ho koupit

***

Špecle jsou dobrá univerzální příloha nebo i hlavní jídlo, např. s mákem

***

Tuhle „věc“ zbožňoval můj otec a já jsem to po něm zdědil ???

***

Bageta se smažákem, tatarka, atd. Bývalo to kdysi u každé benzínky

***

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *