Co mám hodně rád

Co mi fakt hodně chutná

Smažená játra
Smažená játra, tatarská omáčka, chléb

Utopenci z gothajského salámu nebo ze špekáčků

Ale moc často si to nedávám, protože není surovina k dostáni, nebo je hotový pokrm pro mě nezdravý, protože obsahuje hodně tuku nebo jsou to samé sacharidy.
Kde jsou ty časy, když jsme si dělali domácí tlačenku, sulc neboli huspeninu, jaternicový i jelítkový prejt, atd. Svého času jsme bydleli ve „vile“ byla to bývalá jednotřídka na vesnici. Bydleli jsme v bytě pana řídícího. 
Měl jsem na dvoře postavenou králíkárnu a jeden rok jsem zabil celkem 100 králíků. Králíčí maso už nechtěl nikdo ani vidět, i když jsem pak dělal králičí tlačenku a dokonce i králíčí šunku.

Uzený bůček, vařený, teplý s chlebem a hořčicí
Tlačenka s octem a cibulí
Párečky dietní, ve střívku

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *