České Gallo Pinto

Je to takové Nikaragujské národní jídlo.

Já jsem ho trochu modifikoval. Napadlo mě to, když jsme snědli grilované kuře a zůstaly jen prsíčka,které už nikdo nechtěl.

Hotové jídlo na talíři. Bez sýra. Měl by tam správně přijít bílý jogurt.

Tentokráte se sýrem

„Lečo“ – respektive lečový základ

los fricholes y aróz

Strouhaný sýr

12 komentářů u „České Gallo Pinto“

  1. Tak toto jídlo bych mohla, i když u nás prsíčka nezbývají. Celé kuře nedělám, pro nás dva je to moc. Manžel by je asi nechtěl, fazole nemusí, ale já – proč ne?

  2. Dobré zpracování různých zbytků, myslím, že by se to dalo využít na jakékoliv maso, ne jen na kuřřecí prsíčka.

  3. Vypadá to opravdu dobře, lečo máme rádi (mám je dokonce ve sklenici zavařené-základ bez klobásy), takže by to šlo udělat.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *